15 بهمن 1388 - برنامه های دهه فجر در میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی اعلام شد.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی از 29پروژه ویژه سی و یکمین بهار انقلاب خبر داد .
به گزارش روابط عمومی این اداره کل ، محسن لشگری ، با اعلام این خبر افزود : از 29عنوان پروژه پیش بینی شده مراسم آغاز به کار ویا به اصطلاح کلنگ زنی چها پروژه را خواهیم داشت که به ترتیب مربوط می شود به مرمت باغ دانش در شهرستان کاشمر ، مرمت باغ چها برج در شهر تاریخی توس ، احداث سرویس بهداشتی امام زاده بیدخور در شهرستان سبزوار بخش جوین و نیز سنگفرش پیاده رو دیوار حائل پارک آبشار درود در شهرستان نیشابور بخش درود.
وی همچنین از پروژه های آماده بهره برداری در این ایام در حوزه میراث فرهنگی به اتمام مرمت منزل اعلمی در بردسکن و اتمام مرمت منزل امینیان در تربت حیدریه اشاره نمود و ادامه داد : اتمام مرمت ایوان مزار قطب الدین حیدر در شهرستان تربت حیدریه ، اتمام مرمت منزل جعفر زاده در سبزوار ، اتمام منزل قرائی در شهرستان رشتخوار و نیز اتمام مرمت منزل گوهری در شهرستان گناباد از دیگر موارد می باشد.
لشگری در ادامه ار افتتاح مرکز آموزش شهرستان گناباد در این ایام خبر داد و اظهار داشت : دیگر پروژه مورد بهره برداری در این شهرستان افتتاح سرویس بهداشتی میانراهی در بخش بیدخت با اعتبار 400 میلیون ریال می باشد.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی از پروژه های حوزه گردشگری از افتتاح هتل مینو ، هتل فردوس ، هتل ونک در مشهد نام برد و تصریح کرد : اعتبار هزینه شده در این حوزه مبلغ 75 میلیارد ریال است که به ترتیب از سال های 1371 ، 1381 و 1385 توسط بخش خصوصی شروع به ساخت آنها شده است.
وی در ادامه از بهسازی سرویس بهداشتی مسجد میانراهی امام رضا (ع) و بهره برداری از سنگفرش پیاده روی آبشار اخلمد به طول 5/2 کیلومتر در شهرستان چناران ، تهیه و ساخت و نصب نرده بان آبشار سد زاوین در شهرستان کلات ، افتتاح سرویس بهداشتی و نمازخانه شهر تاریخی توس ، راه دسترسی به منطقه نمونه ششتمددر شهرستان سبزوار و سرویس بهداشتی میانراهی شهرستان سرخس به عنوان دیگر پروژه های افتتاحی این ایام نام برد .
لشگری در پایان از رونمایی جلد اول کتاب بناهای آباد (بازپیرایی و مرمت بناهای تاریخی خراسان رضوی) به عنوان بیست و دومین پروژه این ایام خبر داد.